Home > Uncategorized > Balea 8-9 martie

Balea 8-9 martie

Sambata am avut placerea sa particip la stagiul AGMR de la Balea.
Am vazut si revazut oameni faini.

Schi de tura atat sambata cat si duminica in caldarile Balei si ale Doamnei. Duminica am coborat de doua ori pana la lacul din Valea Doamnei. In aceasta iesire fagaraseana am dat in sfarsit de iarna, iarna aceea adevarata, cu zapada mare, frig noaptea, si vanturi care spulbera zapada de pe vale sub cerul instelat. Imi era dor de atmosfera tipica de iarna care ne-a ocolit anul asta din pacate.

Dat fiind faptul ca a fost 8 martie, atat eu cat si Radu Hera ne-am milostivit si ne-am luat cu noi si nevestele. Ocazie cu care am avut placerea sa o revad pe Luciana schiind in zapada mare dupa mai bine de patru ani, timp in care a stat departe de offpiste datorita genunchilor. Ce sa zic, oricat m-as da, oricat m-as antrena, nu voi dobandi niciodata stilul plin de naturalete si de flow pe care il are Luci. E ceva dincolo de intelegere sau de munca, e ca si cum m-as antrena sa cant la opera. In concluzie – asa nevasta … sa o tot iei de 8 martie la munte, ca nu te face de ras!

Am inteles ca in timp ce eram cu Radu in Saua Doamnei, fetele au fost cinstite de niste baieti cu palinca de Cluj, unul tamplar si altii doi bucatari la Londra, care erau cu cortul in tunel. In caz ca se recunosc din descriere, ii salutam cu respect si le multumim ca ne-au scutit de cheltuiala.

Cat despre restul fetelor pe care le cunoastem sau nu: La multi ani si o primavara frumoasa sa aveti!

Share it now!
Categories: Uncategorized Tags:
  1. Luciana
    March 12th, 2014 at 10:15 | #1

    Ai uitat sa precizezi ca la drumul de intoarcere am avut audiobook:)

  1. No trackbacks yet.