Ploiesti – Bucuresti pe la est de DN1

August 4th, 2010 Leave a comment Go to comments

Sambata ma urc in trenul de 14.00 si plec cu bicla la Ploiesti.

Traseul: Gara de Est – Lukoil – stanga la Lukoil in giratoriu – dreapta dupa Manastirea Ghighiu – Malaiesti – Moara Domneasca – Buda – Palanca – Fanari – Olarii Vechi. De aici am urmat drumul care urmeaza a se transforma in Autostrada Transilvania peste vreun mileniu, pe campuri, prin lanul de porumb, si am iesit la Nuci. De aici: Micsunestii Moara, Fierbinti Targ – Sitaru – Gradistea, de unde m-am lasat spre Dascalu trecand prin Gagu, iar apoi Stefanestii de Sus, de Jos, Voluntari, Soseaua Andronache – Titan.

In total 88,1 km, viteza maxima 35.5km, viteza medie in miscare – 18.3km, am pedalat 4h,22min si am stat o ora si trei sferturi.

Iesit din forma total din cauza sinuzitei care ma lasa foarte greu. Am fost cam lesinat si m-a cam durut capul, na, material romanesc.

Una peste alta traseul merita. Atentie la iesirea de pe camp in soseaua care duce in stanga la Nuci, e o satra de tigani d-aia de-adevaratelea, cu vreo treizeci de carute zdrentaroase cu coviltir din care atarna toate minunile lumii de la galeti la ceaune si covoare (zburatoare?), focuri pe camp si ghicitoare, baietasi atletici cu dinti albi si mustatile cat vrabia. Iar drumul trece exact pe langa satra.

Succes, Matei.

Sus: Autostrada pe care or sa mearga urmasii urmasilor nostrii.

Dai Mujarii

Sus: Ialomita

Share it now!
 1. Deodorel
  August 4th, 2010 at 11:32 | #1

  misto, practic poti sa zici ca ai fost un pic cu bicicleta pe autostrada

 2. matei
  August 4th, 2010 at 12:15 | #2

  da, da :))

 1. No trackbacks yet.